så vokser vi alle opp, eller, dere vokser alle opp, eldes, ett år eldre på bursdagskortet og jeg ser at det skjer, for man endrer seg, man sier nei til ting man sa ja til før og omvent, langsom metamorfose til noe som jeg ikke vet hva er, hva er dette? plutselig er alt helt annerledes, kan ikke sette fingeren på det, fordi ingenting er egentlig endra, men så er alt feil, slik var det ikke før og hvordan holder man følge når du allerede fra starten av var for treig?

 

 

 

Reklame

2 thoughts on “

  1. Jeg tror egentlig det handler om å finne ut hva man liker og så gjøre mer av dét. Ulempa er hvis det man liker å gjøre som hobby ikke er det man vil gjøre som jobb, og så begynner man å jobbe på butikk fordi det er implisitt at å gjøre mer av det du liker betyr å gjøre mindre av det man ikke liker. Det er noe deilig i å ha en mekanisk jobb med distanserte blipp og vilkårlige smil. Men hva om så den nye situasjon fører med seg enda en mangel på tilfredsstillelse?

  2. Tror det her handler om at jeg har falt oppi et hull jeg ikke kommer ut av, eller dansa rett inn i en ond sirkel. På den forrige jobben jeg hadde, ga jeg til slutt opp fordi alt bare var et stort rot og det falt fra hverandre (og så ble jo hele firmaet slått konkurs). Nå føler jeg at det samme skjer, Rema rakner i kantene og jeg er så sliten av å bry meg, så sliten av å hele tida skulle smile til kunder som ikke smiler tilbake og bare sier POSE!
    Så før et år er omme, vil jeg rømme også denne jobben, finne noe annet, et annet sted, nytt sted ny jobb nye mennesker nye følelser

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s